fbpx
To top
28 Jul

Vogn

Annonse

God morgen! Ja, jeg har gått i samarbeid med Stokke, og er såklart hoppende glad og faktisk ganske stolt for det. Jeg «prøvekjørte» nemlig en del før samarbeidet. Det å velge barnevogn er som å velge bil eller? Er så mange fine, smarte, stabile vogner – men til slutt finner du den som liksom er deg? Hvis det gir mening? Eller så er det litt for få timer på øyet som nå snakker. Vi har uansett gått for Stokke Trailz i farge kombo mørkgrå og helsort understell. Den er utrolig stabil, komfortable og smart. Enkel å legge sammen, og bilsete går rett i understellet om du skal en kjapp tur hit eller dit.  Vi har også Stokke Scoot som er en mye mindre vogn som skal bli med oss på tur i høst. Den klappes sammen til en overraskende liten sak som er bænkers å ta med på flyet. Likevel er jeg glad for at vi nå har Trailz i hverdagen da den rommer mer og tåler 15 kg under, slik at mor kan go nuts på shoppingen. Happy wife! Forresten; vognmafia? Altså på lik linje med hundeeiere (ja, jeg er hundeeier selv) så diskuteres det fôr, utstyr, og ikke minst raser. Hvis du møter en med samme rase som en selv har – er man automatisk litt blidere og man har plutselig noe stort til felles. Man har liksom gjort det «riktige» – så velkommen til vognmafiaen 2.0, møter du noen med samme utstyr som en selv er man plutselig med i gjengen?! Eh. Det er greit, men du er med i min gjeng om du har en Afgansk mynde eller kommer med trillende med et trillebår. Men denne vognen er på en måte hakket mer praktisk!

8 Comments
 • Lene Økern

  Utrolig fin vogn. I 1999 når jeg skulle ha vogn var det lite valgmuligheter. Når det er sagt har jeg en fantastisk Gorsonsetter i hus så da er vi i samme gjengen da? Trill og kos deg så mye du kan. Jeg lærte en ting når jeg ble mor. Den tiden du tilbringer med barnet ditt som liten får du aldri igjen. Nyt det og hver hjemme. Du kommer ikke til å angre♥️ Bra du har god plass til shopping-det er et «must have»…

  28. July 2018 at 10:28 Reply
 • Tonje Cathrine

  Så gøy med samarbeid med Stokke. Jeg har også den vognen, og er knallfornøyd. Både fin og praktisk. Har du ikke mamma permisjon? Ha en fin kveld.

  28. July 2018 at 13:51 Reply
 • Rebecca Farstad

  Omg, du må være den fresheste småbarnsmammaen EVER! Love it :):):)

  28. July 2018 at 14:17 Reply
 • Lene Damengen

  Det er så inspirerende å følge deg! Vil du dele din fødselshistorie? Er selv høygravid og synes det er så spennende å lese andres fødeopplevelser?
  Er stellevesken også fra Stokke?

  28. July 2018 at 22:07 Reply
 • Karianne

  Åh, de Hermes sandalene der (eller så ligner de veldig) er så fiiiine!! Grattis med baby, nyt bobla- den vare bare en stund (har jeg hørt;)
  https://shoecarrie.com/2018/07/28/royk-pa-to-par-gitt/

  28. July 2018 at 22:58 Reply

Leave a reply