fbpx
To top
11 Jan

Weekend

To ganger på en dag, kall det gjerne en bonus for jeg er ikke der helt ennå. Men det slo meg som lyn fra klar himmel – det er helg? Jeg er helt sikker på at det nettopp var fredag. Jeg klager likevel ikke. Noen har mandag hele året, jeg går inn for lørdag hver dag – det er vel kanskje derfor jeg går litt i surr.

Fikk en sms av mor i går. Og der stod det som følger, er du klar?

«Hva overrasker deg mest ved menneskeheten?»

«Mennesket selv – for det ofrer sin helse for å tjene penger. Deretter ofrer det pengene for å gjenvinne helsen. Og så er det bekymret for sin fremtid, at det ikke nyter sin nåtid. Det resulterer i, at de hverken lever i nuet eller i fremtiden. Mennesket lever som om det aldri kommer til å dø, og så dør det, uten virkelig å ha levd.»

…Hilsen mor og Dalai Lama. Det er to kloke mennesker.

Og uten sammenligning forøverig er forferdelig enig. Det å være akkurat her og nå er vel den største utfordringen mennesket i 2019 har – og om ikke annet er vel dette det viktigste man kan gjøre.

4 Comments
  • Marie

    Får inspo av deg hele tiden. Takk:). Men du.. jeg ser ofte du har en ring øverst i øret (helt øverst) liksom. Har du ekte hull der eller har du en sånn som man kan feste der uten hull?. Tør selv nemlig ikke ta hull der…hørt det er så vondt. Men har så lyst til å kunne stæsje opp øret mitt:)

    14. January 2019 at 11:21 Reply
  • Irene

    Hei . Den grønne genseren er nydelig. Hvor er den fra?

    16. January 2019 at 01:08 Reply

Leave a reply