fbpx
To top
21 Mar

Your Smart Wardrobe Lindex

Annonse

1 kjole – 3 antrekk. Jeg kunne vel egentlig ha fortsatt til det uendelig. Denne er jo perfekt over bikini, shorts og sandaler, knytes i livet til en morsom topp..altså! Hvilket antrekk er favoritten forresten?

Jeg er veldig for denne måten å operere på, og jeg har gjort det siden tidenes morgen. Å gi klærne sine nytt liv ved å bruke de på andre måter, og være kreativ. Det er gøy, man får bedre samvittighet for det man faktisk har kjøpt – og jeg tror man da kaster mindre. Alt jeg har på meg er forresten fra Lindex!

Lindex har nå startet en kampanje som heter «Your Smart Wardrobe». Der kan du finne dine farger, inspirasjon og stylingforslag slik at du bruker mindre tid på å sette sammen en mer bærekraftig garderobe. Du kan se mer HER.

Mitt kjærlighetsforhold til Lindex fortsetter, og jeg kjenner at jeg har et ønske om å bli gamle og grå sammen. Ikke du da, Lindex, jeg tror ikke du blir grå – men du skjønner hva jeg mener. Det er så mange godbiter, at jeg føler meg som første kunde i et bakeri fylt med fersk hvetebakst. 

11 Comments
 • Victoria van Pelt

  Herregud du inspirerer så sykt!!!!
  Elsker alt du kler deg i jeg ass!
  La spesielt merke til jeansen jeg, hvilken modell er de?
  Håper du nyter sola og den fine familien din <3

  21. March 2019 at 20:06 Reply
 • Annette

  Du er bare så naturlig vakker altså og veldig inspirerende! 🤩❤️ Jeg er på jakt etter en ny foundation og blush og du ser alltid så Smashing ut, så lurer på hva du bruker du av foundation og blush? Evt fargekode? ☺️ God helg til deg og dine kjære😊

  22. March 2019 at 11:41 Reply
   • Annette

    Tusen takk for svar og anbefaling! ☺️ Hvor får man tak i BB Cream fra Genosys da?? 🤩 Har prøvd å finne det på nett, men uten hell😫🙈

    26. March 2019 at 17:41 Reply
 • Emilie

  Hei du vakre, VAKRE menneske!
  Ny leser her, hei hei! Etter litt intens stalking fra min side så fant jeg youtube kanalen din, men jeg ble jo ferdig der på null komma niks. Ikke fordi det ikke var interessant, men fordi jeg vil se mer🤩🤩 Skal godt gjøres å bli smittet med godt humør på mandager som jeg vanligvis ikke kan fordra, but you did it! Spørsmålet er derfor; kunne du tenke deg å poste litt flere videoer?
  Hilsen dedikert ny fan❤️

  25. March 2019 at 09:12 Reply
 • Lene Økern

  Hei. Alltid like vakker og med en masse inspo til hvordan jeg kan bruke klærne mine litt annerledes. Bare å finne frem en kjole eller 4 skjønner jeg🤗 Du stråler iallfall og jeg ønsker deg en flott uke. Lindex sin kolleksjon er så fin at den er til å spise opp 💞 klem

  26. March 2019 at 21:03 Reply
 • Pingback: Gine Margrethe

Leave a reply